Tuinadvies op maat van uw oase van rust

Deskundig tuinadvies door Tuin Baron by Dele in Koersel

Een tuin dient een oase van rust te zijn waar u na een harde werkdag heerlijk kunt ontspannen. Toch is het niet altijd gemakkelijk om de tuin van uw dromen aan te leggen. Tuin Baron by Dele in Hasselt biedt deskundig tuinadvies aan voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin.

 

Zo geeft Tuin Baron by Dele tips en suggesties omtrent de bestrating, bemesting, planten, bomen en hoe u deze gezond kunt houden. Daarnaast adviseert Tuin Baron by Dele u wanneer u reeds een offerte hebt ontvangen van de tuinaanlegger. Vervolgens kijkt Tuin Baron by Dele na of alles in orde is en of de prijs voor uw project niet overdreven is. Niet alleen de aanleg van uw tuin is belangrijk, maar ook het onderhoud ervan. Een mooie tuin vergt nu eenmaal groene vingers en ook hierin adviseert Tuin Baron by Dele u met plezier. 

Schadevaststelling en expertise

Wie planten of bomen in zijn tuin heeft, zal ongetwijfeld al eens te kampen hebben gehad met ziektes of plagen. Tuin Baron by Dele in Hasselt verleent u vakkundig tuinadvies en pluist uit waarom u dit overkomt. Is de ramp al geschied? Dan komt Dele langs om uw tuin te inspecteren en de schade vast te stellen. Tuin Baron by Dele gaat op zoek naar de oorzaak, legt uit hoe u het probleem in de toekomst kunt voorkomen en adviseert u met betrekking tot de juiste behandeling van plantenziekten. Tuin Baron by Dele beschikt over de fytolicentie waardoor ze op een correcte manier met verdelgingsmiddelen, pesticides en insecticiden mogen ingrijpen. 

Een gezond gazon begint bij Tuin Baron by Dele

Een mooi, frisgroen gazon groeit niet vanzelf. Dankzij het uitgekiende tuinadvies van Tuin Baron by Dele omtrent het gezond houden van gazons, bemesting, het bestrijden van onkruid in gazons en aanplantingen maakt u van uw buitenruimte een blikvanger en geniet u het ganse jaar door van een prachtige tuin. 

Op zoek naar tuinadvies? Neem dan contact op met Tuin Baron by Dele in Hasselt